Expositie van Riet Voskuilen en Godelieve van den Hamsvoort

"ieder zijn vak"

in KALORAMA te Beek - Ubbergen

In Kalorama exposeren van 7 oktober tot en met 30 november Riet Voskuilen uit Beek en Godelieve van den Hamsvoort uit Breda .

Riet exposeert werken in kloskant, werken in naaldkant en geborduurde kwadraten (mandala’s ).

 

 

 

 

 

 

Godelieve exposeert olieverfschilderijen en kleuretsen.R iet toonde van jongs af aan interesse in kunst . Haar voorkeur ging uit naar allerlei vormen van handwerk - kunst, waar ze zich later intensief is op gaan toeleggen . Ze volgde daarvoor diverse cursussen in binnen - en buitenland .

Op deze expositie laat ze werkstukken zien die het resultaat zijn van jarenlang onderzoek , ontwerpen en vrije verwerkingen.Riet woont en werkt in Beek .

Godelieve heeft haar opleiding genoten op de st..Joost Academie in Breda . En met succes afgerond. Ze werkt sindsdien zelfstandig als schilder en graficus.

Op deze expositie laat ze schilderijen in olieverf zien en kleuretsen .Haar etsen drukt ze zelf af. Het zijn (meestal ) combinaties van hoogdruk en diepdruk .

In haar olieverven en etsen zijn kleur, structuur , lijn en vorm belangrijk .Godelieve woont en werkt in Breda .Aardig om te vermelden dat Riet en Godelieve zussen zijn .

De expositie is iedere dag geopend (7 dagen in de week) en duurt van 7 oktober tot 30 november 2005 .

De expositie wordt op vrijdag 7 oktober om 17 uur geopend door Mevr. Wil van Ophuizen. (van de kalorama kunstcommissie )

U bent van HARTE welkom in KALORAMA

Openingstijden: 7 dagen per week