Expositie van cursisten van Lambert Oostrum in Kalorama


Onder het motto IN HET ATELIER ONTSTAAN  exposeren cursisten uit het Atelier van Lambert Oostrum de maanden oktober en november bij stichting Kalorama. Ca 30 cursisten zullen samen met Lambert Oostrum werk exposeren dat is ontstaan in het Atelier tijdens deze cursussen. Al twee jaren geeft Lambert op de maandag en dinsdag teken- en schilderlessen in zijn atelier aan de Klaverberg 18 te Groesbeek. Het idee om gezamenlijk te exposeren is ontstaan om de cursisten van de diverse groepen met elkaar in contact te brengen.

''JE INTERIEUR ALS ZELFPORTRET.''


Dit is het thema van deze tentoonstelling.
Voor een aantal mensen is dit thema gaan leven en willen er iets mee doen. Elk interieur is een afspiegeling van zijn bewoners. Het zegt iets over jezelf en de personen die erin wonen. Het is als een zelfportret maar dan zonder personen. Alhoewel soms staan er wel personen op of is het een droom interieur een fantasie. Figuratief, abstract of slechts een heel klein stukje van je interieur. Alles kan en ook dat is weer heel persoonlijk. Het thema is door een aantal mensen aangegrepen om er een werkstuk over te maken, andere geven er de voorkeur aan om vrij werk te laten zien. Gemeenschappelijk is dat alle werkstukken in het atelier ontstaan zijn. Het belooft een verassende tentoonstelling te worden. Naast het bezichtigen van deze expositie is het ook mogelijk de tentoongestelde werken te kopen.

Deze tentoonstelling is natuurlijk ook een uitnodiging voor die mensen die een teken- en schildercursus willen gaan volgen. Ben je geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op met het atelier van Lambert Oostrum, telefoon: 024 - 3973952 of mail naar: loostrum@xs4all.nl.
De tentoonstelling duurt van 7 0ktober tot 30 November. Kijk ook op www.kaloramakunst.nl
Alhoewel er geen echte opening aan vooraf zal gaan, zullen op zaterdag 7 oktober om ca 15.00 uur de meeste kunstenaars aanwezig zijn.