Expositie beelden en schilderijen van Diny Broens bij verpleegtehuis Kalorama

Van begin februari tot en met eind maart exposeert Diny Broens bij Kalorama. Ze woont al 40 jaar in Molenhoek, haar leven bestaat uit creatief bezig zijn.

 

 

 

 

 

Vroeger zat ze bij diverse verenigingen, cabaret ,carnaval, koor, enz....maar door gezondheidsproblemen was ze gedwongen hiermee te stoppen en moest ze een andere bezigheid zoeken. Zo is ze begonnen met fimo-klei, met het maken van fantasie figuren, ook maakt ze nostalgische poppen van zelfhardende klei.

En zo kwam ze terecht bij de keramiek. Hier kan ze al haar creativiteit kwijt, dat was een uitdaging, die ze dan ook met heel veel plezier heeft aangenomen en deze kennis is ze dan ook gaan doorgeven en gaan leren aan andere.Inmiddels is ze een erkende cursusleidster en geeft ze verschillende cursussen met diverse materialen, dus niet alleen keramiek, maar ook 3d schilderijen, stofverharders, manden poppen, etc.

Ze heeft nu een groepje heel goede kleicursisten die samen met haar exposeren,het mooie is dat ieder zijn eigen stijl heeft gecreëerd, waar ze dan ook heel trots op is.

Bij deze expositie ziet u dan ook een hele grote variatie aan stijlen.Via deze weg willen wij U dan ook uitnodigen om eens te komen kijken bij het werk van al deze crea bea's.

En mocht U zelf interesse hebben in een creatieve middag-avond of op zoek zijn naar een feest-arrangement, bijv. zussen-dag, familie-dag, kinderfeestjes etc.dan kunt Diny Broens altijd even bellen voor een afspraak,


tel 024-696 38 14 Middelweg 10 te Molenhoek

of tel. 024-397 81 36 te Groesbeek


Kunstcommissie Verpleegtehuis Kalorama

kaloramakunst@gmail.com / www.kaloramakunst.nl

Nieuwe Holleweg 12

Beek Ubbergen

024 6847777 (receptie) 0625388874 (jan schreurs PR kunstcommissie)


Kalorama is altijd geopend