Expositie van van glaskunst van Gerda Berns-Bolder in Kalorama

Van 3 juni tot 31 juli 2010 exposeert Gerda Berns-Bolder uit Huissen met haar glaskunst bij verpleeghuis Kalorama te Beek-Ubbergen.

Ze heeft al vaker in de streek geëxposeerd met haar glaskunst in de Tiffany-techniek en wel in de “dorpsschuur” te Lent en verder staat ze regelmatig op kunstmarkten zoals in Ravenstein, Arnhem, Wijk bij Duurstede, Ootmarsum en Hoorn.

Na enkel jaren studie bij een glazenier in Bemmel is ze uitgegroeid tot een voortreffelijk vertolkster van vormen en kleruen gevat in een Tiffany-techniek. Het lijnenspel geeft een fijne uitstraling aan deze glaskujnst. Haar sterke kant zijn de sublieme scharkeringen van bijzondere kleuren. Dit opgeteld bij het vermogen professionele afwerking te realiseren, krijgt de glaskunst in de Tiffany-techniek voor haar steeds weer opnieuw de glans die het verdient. Haar feeërieke raamkunstwerken zijn veel gevraagd en vinden aftrek in
binnen- en buitenland.

Haar werk komt het best tot zijn recht als het voor een raam hangt of als het als lamp verwerkt wordt. Ook werkt ze in opdracht naar de wens van haar opdrachtgever.

 

 

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli is Gerda Berns-Bolder zelf aanwezig op Kalorama om het een en ander te demonstreren.

Wilt u meer weten over deze techniek, neem dan contact op met haar :
b.j.berns@kpnplanet.nl

Kalorama is altijd open

Kalorama is altijd open
Nieuwe Holleweg 12
Beek Ubbergen
024 684 7777