Exposities van Berber Overdijk /  leden van de kunstcommissie (Andrea Ruijters / Ien Wildenburg / Jos Wesselink / Ellie Smulders) in verpleegtehuis Kalorama en schilderijen van Ria Hendriks in “de Veste Brakkenstein”


Expositie met bezinningsteksten van Berber Overdijk en werk van leden van de kunstcommissie van Kalorama  in verpleegtehuis Kalorama


BerberOverdijkEllieSmulders

Vanaf heden tot en met eind  november exposeert Berber van Overdijk van de pastorale dienst in verpleegtehuis Kalorama. Te zien zijn foto’s met spirituele teksten (o.a. uit de bijbel). Deze foto’s werden eerder geexposeerd in de “veste Brakkenstein”
Dit in combinatie met een expositie van (oud en nieuw) werk van de leden van de kunstcommissie van Kalorama. Schilderijen van o.a. Andrea Ruijters, Ien Wildenburg, Jos Wesselink en Ellie Smulders. Deze laatste exposeert ook in de vitrine haar zelf gemaakte sieraden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andreaRuijters

 

 

 

 


Expositie Ria Hendriks in “veste  Brakkestein”

RiaHendriks1

Tot en met 29 november exposeert Ria Hendriks haar schilderijen in verpleegtehuis Kalorama. Ria Hendriks is alweer enkele jaren vol overgave aan het schilderen  met olieverf en acryl.

Zij heeft enkele cursussen gevolgd bij Paul van Ernich en Galerie te wildt in 'sHeerenberg om enkele technieken te leren die gebruikt worden bij portreten fijn schilderen.


 

 


RiaHendriks2 Toch schildert zij ook heel graag vanuit haarzelf wat resulteert in vrouwenfiguren in de warme tinten rood-geel en oranje. Ria is niet iemand die alles in dezelfde stijl schildert, zij houd van de variatie in deze geweldige hobby en daarom zult u verschillend werk van haar aantreffen.